Rondleiding selecteren
Rondleiding
Datum
...

Vanwege het Corona virus worden er tot 1 juni helaas geen rondleidingen meer georganiseerd. Feyenoord Rotterdam en Stadion Feijenoord volgen hiermee de lijn van het kabinet.

De komende tijd wordt in kaart gebracht wanneer de rondleidingen weer kunnen worden hervat en wat dit betekent voor jouw reservering. Zodra wij meer informatie hebben, wordt dit gecommuniceerd via de officiele clubkanalen.Voor een thuiswedstrijd de sfeer en ambiance van De Kuip proeven?

 

Tijdens de Wedstrijdrondleiding laat één van onze enthousiaste gidsen je voorafgaand aan de wedstrijd in één uur de meest bijzondere plekken van De Kuip zien. Je voelt dezelfde spanning als een Feyenoord-speler wanneer je in de spelerstunnel staat, ruikt het gras van het beste veld van Nederland en neemt in het perscentrum plaats op de stoel van de hoofdtrainer. Je krijgt een unieke indruk van wat er allemaal achter de schermen moet gebeuren, voordat ruim twee uur later het stadion volstroomt met tienduizenden enthousiaste supporters en de wedstrijd definitief van start kan gaan.

 

Let op: zonder wedstrijdkaart is het niet mogelijk deel te nemen aan een wedstrijdrondleiding.  

Datum
Aanvang
Einde
Rondleiding
    Arrangement
    Standaard