Rondleiding selecteren
Rondleiding
Datum
...

In juni hosten wij de Nations League in ons prachtige stadion. Helaas is het hierdoor niet meer mogelijk om van 5 t/m 20 juni rondleidingen te verzorgen. Het aanbod zal voor de maand juni dan ook beperkt zijn. Excuus voor eventuele telleurstellingen.

Stadiontour 
Bezoek tijdens een stadiontour in 90 minuten de meest bijzondere plekken in De Kuip, waan je even speler van Feyenoord. Een bezoek aan het Feyenoord Museum is hierbij inbegrepen. Kom je met jonge kinderen? Dan adviseren wij onze Kidstour.

Kijk voor meer informatie over de rondleidingen op www.dekuip.nl/rondleidingen

Heb je een Museumkaart?
Met een Museumkaart kun je eenmalig gratis deelnemen aan een Stadiontour. Reserveer dan via www.feyenoord.nl/museumkaart.

Heb je een Rotterdampas?
Met een Rotterdampas kun je eenmalig gratis deelnemen aan een Stadiontour. Vul in het bestelproces jouw kaartnummer in en vergeet je Rotterdampas niet mee te nemen naar het stadion.

Ben je lid van Het Legioen?
Legioen-leden hebben eenmalig recht op 20% korting op een Stadiontour. De 20% korting kun je verzilveren door op het einde van het bestelproces jouw unieke kortingscode in te vullen. Jouw unieke kortingscode is relatienummer-postcode (8-cijferignummer, voorbeeld: 02123456-1234AA).

 

Bezoek tijdens de rondleiding de spelerskleedkamer van Feyenoord!

Let op: de spelerskleedkamer wordt de dag voor, tijdens en na een thuiswedstrijd niet bezocht.

 

Datum
Aanvang
Einde
Rondleiding
    Arrangement
    Standaard