Rondleiding selecteren
Rondleiding
Datum
...

Kidstours in het teken van Pasen op woensdag 13 april
Goed nieuws! Er zijn weer rondleidingen in De Kuip! Maar dat niet alleen: de Kidstours staan op woensdag 13 april helemaal in het teken van Pasen. De tour is een interactieve rondleiding door De Kuip voor kinderen van 5 t/m 14 jaar onder begeleiding van minimaal één ouder/verzorger. Maar deze editie is voorzien van een aantal extra’s.  Dit houdt in dat er een paashaas aanwezig is met wat lekkers, er is een speurtocht met een prijsvraag en voorafgaand aan de tour kunnen deelnemers geschminkt worden! Wil jij hier nu ook bij zijn en genieten van deze speciale rondleiding? Boek dan nu de Kidstour op 13 april!


Wil je voor of na de rondleiding een menu en/of consumptie in de brasserie, maak dan zelf een reservering via deze link: Reserveer direct voor Brasserie De Kuip - De Kuip

Dit geldt ook voor de gratis consumpties. Reserveren is verplicht.

Ben je Kameraadje?
Kameraadjes vanaf 5 jaar hebben eenmalig recht op een gratis Kidstour. Je gratis kaart verzilver je door op het einde van het bestelproces jouw unieke kortingscode in te vullen. Jouw unieke kortingscode is relatienummer-postcode (8-cijferignummer, voorbeeld: 02123456-1234AA).


Bezoek tijdens de rondleiding de spelerskleedkamer van Feyenoord!

Let op: de spelerskleedkamer wordt de dag voor, tijdens en na een thuiswedstrijd niet bezocht.

 

 

Datum
Aanvang
Einde
Rondleiding
    Arrangement
    Standaard